27. 10. 2013

Strana zelených v Praze 5 získala ve volbách do Poslanecké sněmovny 7,25 %, tedy jedenáctkrát více než hnutí, za které kandidoval současný starosta Prahy 5. Děkujeme všem voličkám a voličům za přízeň a důvěru. Velmi oceňujeme práci všech dobrovolnic a dobrovolníků, kteří se zapojili do předvolební kampaně. Vaše nasazení bylo opravdu mimořádné. Považujeme za naše malé vítězství, že viditelnou kampaň lze postavit na lidech a nikoli na desítkách miliónů korun, které do kampaně investovali naši političtí soupeři.

Jedny volby skončily, další nás čekají, proto se už nyní připravujeme na důležité komunální volby, kde bychom rádi ještě navýšili volební zisk a ukončili nehospodárnou koalici Uzdravme naši politiku, která v současné době vládne radnici.

K tomu ale potřebujeme i vás – nové hrdinky a hrdiny Strany zelených! Zůstaňte proto s námi a zapište se na www.i.zeleni.cz/zustantesnami a nebo nám pište rovnou na: praha5@zeleni.cz.

Děkujeme a těšíme se na spolupráci.