8. 10. 2013

JEHO PŘÍBĚH

Ondřej Liška patří do nové generace politické reprezentace, jež považuje dělení na levici a pravici za překonanou. Prosazuje politiku, které nejde pouze o okamžitý růst, ale je koncipována dlouhodobě a citlivě s ohledem na životní prostředí.

Investovat? Ano, do vzdělání a vědy, nikoliv do nedomyšlených grandiózních staveb. Rozvoj měst a obcí? Jistě, pro zlepšení života místních komunit, určitě ne kvůli profitu stavařů a developerů.

Ondřej přemýšlí daleko nad rámec jednoho volebního období – s tímto konceptem v roce 2012 obhájil již potřetí mandát předsedy Strany zelených. Je zakladatelem několika občanských sdružení, která mají především za cíl rozvoj mezilidského dialogu. Napsal knihu Církev v podzemí o činnosti katolíků v ČR za komunismu, za kterou získal cenu Talent roku od ministerstva školství. Jako milovník nu-jazzu spoluzaložil kapelu Lesní zvěř.

Žádný politik nezmění svět. Důležité je, aby byly v Česku politické osobnosti, které budou vracet lidem zpět sebedůvěru.

Ondřej Liška

3x PROČ VOLIT ONDŘEJE LIŠKU?

•  Zkušený politik bez korupčních či jiných skandálů.
  •  Otevřený a spolehlivý člověk s pevnými morálními principy.
  •  Nejvýraznější představitel nové éry politické reprezentace: Neuznává dělení na pravé a levé spektrum, nabízí osvědčená ekonomická a sociální systémová řešení západoevropského stylu.

Více informací o Ondřejovi Liškovi zde

Celá kandidátka Strany zelených v Praze