9. 9. 2013

Občanská iniciativa „Za5“ si vás dovoluje pozvat na demonstraci proti vedení radnice Prahy 5 a její (ne)činnosti v otázce územního plánování, a to ve čtvrtek  12. 9. 2013 od 12:40 naproti budově radnice městské části Praha 5.

Tento den se koná na radnici ve Štefánikově ulici (6. patro) zasedání Zastupitelstva MČ Praha 5. Zasedání začíná ve 13:00, nicméně již od 12:00 se koná před kostelem sv. Václava oficiální zahájení školního roku Tanečního centra Praha spojené s tanečními vystoupeními.

Po vystoupení tanečního centra bude zahájena demonstrace proti radnici MČ Praha 5, která svým jednáním umožňuje bezproblémové udělování výjimek, povolování monstrózních staveb, necitlivé zásahy do krajiny a prostředí Prahy 5 a trpí nedostatkem absolutní nekoncepčností zástavby na Praze 5, dále proti aroganci MČ Praha 5, nulové komunikaci s veřejností a minimální  transparentnosti.

Pozvanka-ZA5-2