Napište nám

Máte podnět pro Zelené nebo vás zajímá naše činnost? Potřebujete získat informace týkající se radnice nebo máte návrh na zlepšení života na Praze 5? Pak neváhejte kontaktovat předsedkyni zastupitelského klubu Zelených Tatianu Konrádovou – tatiana.konradova(zavináč)zeleni.cz.

Buďte informováni newsletterem

Pokud chcete být pravidelně informování o Zelených na Praze 5 a naších akcích, o dění na radnici a aktuálních kauzách Prahy 5, přihlašte se k odběru našeho newsletteru.

Staňte se členkou/členem nebo příznivcem/příznivkyní

Pokud se chcete aktivně zapojit do ovlivňování politiky na Praze 5 a je vám blízký náš program, kontaktujte spolupředsedu Zelených v Praze 5 Jaroslava Patáka – jaroslav.patak(zavináč)zeleni.cz. Můžete také vyplnit přihlášku.

Spolupracujte na Mapě horkých míst

Chcete se zapojit do monitorování a aktualizace kauz týkajících se ochrany přírody, památek, nových výstaveb nebo společensky konfliktních kauz? Chcete napsat článek nebo víte o kauze, která by si „zasloužila“ být zveřejněna? Kontaktujte šéfredaktorku Mapy horkých míst Martinu Pokornou – martina.pokorna(zavináč)zeleni.cz.

Připojte se k petiční akci

Petice je jedním z důležitých nástrojů ovlivňování věci veřejných. Pokud nesouhlasíte s kácením parku, zrušením místní školy nebo vznikajícím developerským projektem před vaším domem, napište nám, společně můžeme připravit petici a sesbírat podpisy u petičních stánků. Pro více informací kontaktujte předsedkyni zastupitelského klubu Zelených Tatianu Konrádovou – tatiana.konradova(zavináč)zeleni.cz.

Zapojte se do volební kampaně

Rádi komunikujete s lidmi? Máte nápad na předvolební kampaň? Zelená politika vám není cizí? Pak se můžete s námi zapojit do volební kampaně. V roce 2017 se budou v Praze konat volby do Poslanecké sněmovny a volby do obecních zastupitelstev, proto hledáme aktivní dobrovolníky a dobrovolnice. Pro více informací kontaktujte Maggie Škabraha Dokupilovou – maggie.skabraha(zavináč)zeleni.cz.

Podpořte nás finančně

Náš program je programem kvality života a politiky otevřené všem, nejen straníkům. Je to program boje proti korupci, zdravé ekonomiky, silné občanské společnosti, šetrného přístupu k přírodě a investic do vzdělávání a kultury. Financování Strany zelených je zcela transparentní a bez vlivu lobbistických skupin. Váš finanční dar můžete sledovat na webu díky transparentnímu účtu. Předem vám děkujeme za jakoukoli finanční podporu. Formulář naleznete zde:  Transparentní financování Strany zelených.