Tabulka zobrazuje kauzy zakreslené do mapy v abecedním pořadí.

Pomocí malých černých šipeček v záhlaví tabulky si ale můžete kauzy setřídit jinak:

• podle charakteristiky kauzy – pak můžete snadněji vyhledat všechny projekty jednotlivých developerů, např. Central Group, Geosan apod.
  • podle čtvrti – pak snadno najdete všechny kauzy ve čtvrti, která vás zajímá
  • podle druhu kauzy – pak lehce najdete např. všechny zanedbané stavební památky, všechny konfliktní stavby, všechny případy ohrožující přírodu apod.

Velké zelené šipky v řádcích vás přivedou k podrobnostem jednotlivých kauz.

Název kauzy Podtitul Charakteristika kauzy (úvodník) Čtvrť Druh kauzy
Barrandov Kaskády masivní výstavba bytů bez odpovídající občanské vybavenosti Finep, a.s. chce na okraji Barrandovského sídliště postavit dalších 609 bytů v rozporu se Zásadami územního rozvoje. Hlubočepy konfliktní výstavba
Barrandovské terasy chátrající perla funkcionalismu Barrandovské terasy, a.s. nechává chátrat ojedinělou funkcionalistickou památku – bývalou populární restauraci naskále nad Vltavou, společenské centrum filmových hvězd. Hlubočepy zanedbaná stavební památka
Božínka novorenezanční vilu cestovatele A.V.Friče nechal starosta Jančík zbourat Premium, s.r.o. chce na jejím místě postavit 7 podlažní bytový dům s 20 byty a 42 garážemi, přestože je ve zjevném rozporu s posláním a pravidly přírodního parku Košíře-Motol. Košíře příroda v ohrožení